TRUSS CONSTRUCTIES

Wilt u uw evenement een uitstraling geven waar uw bezoekers van opkijken? Dan kunt u door ons tegen een voordelige prijs een Truss constructie laten opbouwen. Na afloop van het evenement bouwen we het uiteraard weer af.

Wat houdt een Truss constructie in?

Truss constructies zijn framewerken die bestaan uit aan elkaar gelaste aluminium buizen. Door de unieke vormen van de framewerken is het mogelijk om verschillende soort bouwwerken te creëren. Een Truss constructie opgesteld tijdens uw evenement heeft verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan uw beursstand, waar u verlichting boven kan hangen of reclame en promotiemateriaal. Powersounds is gespecialiseerd in het bouwen van verschillende Truss constructies. Wij kunnen deze voor u op maat laten leveren, variërend van verschillende vormen. U vraagt, wij leveren!

Het is uiterst belangrijk dat er bij het opzetten van de Truss constructie, zowel bij de productie als bij de montage, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gewerkt wordt. Het opbouwen van de constructies vereist de benodigde kennis.

Om te voorkomen dat er ongevallen plaatsvinden en om uw veiligheid te garanderen, adviseren wij u om het opbouwen door ons uit te laten voeren.

Inhuren van extra materiaal

Afhankelijk van de hoogte en breedte van de Truss constructie kan het zijn dat er extra materiaal moet worden ingehuurd om de constructie te bouwen. Hierbij denkende aan een Truss-lift, -steiger of -hoogwerker. Kleinere producties proberen wij zoveel mogelijk met een ladder of rolsteiger uit te voeren.

Het is tevens mogelijk om bij ons extra materiaal te huren om uw evenement compleet te maken. Wij bieden onder andere podiumdoeken in verschillende maten aan, ophangmateriaal voor verlichting en spandoeken. Voor ons complete assortiment verwijzen wij u door naar onze podium pagina.

Het varieert per evenement wat de invulling kan zijn voor de Truss constructies. Vanwege deze reden staan er geen vaste prijzen voor dit product. Bent u geïnteresseerd in een Truss constructie voor uw evenement, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Podium
verhuur

Als u op zoek bent naar podia voor uw evenement, dan bent u bij Powersounds aan het goede adres.

Ongedacht het evenement, kunt u bij Powersounds terecht voor uw podiumopbouw, of het nu gaat om een feest, productlancering, modeshow of beurs. In ons assortiment hebben wij handige podium-onderdelen die zelf op te zetten zijn. Ook kunnen wij het podium naar uw wens samenstellen.

Prolyte Topline
Wij verhuren podiumdelen van het merk Prolyte Topline met als afmeting 1 meter breed bij 2 meter lang. De podiumpoten hebben wij in verschillende hoogtes (variërend van 20, 40, 60, 80 en 100 cm). Het  mogelijk om de podiumdelen te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het opbouwen van een DJ booth tot het opstellen van een podiumtrap.

Naast de podiumdelen hebben wij ook een breed assortiment aan podiumrokken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes, hoogtes. Daarnaast zijn tapijttegels op maat ook beschikbaar. Heeft u interesse in deze onderdelen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Prijzen:
Podiumdeel 2x1m incl 4 poten (keuze uit verschillende hoogtes):  € 18,50
Podium rok (diverse kleuren): € 4,50 per meter

Offerte aanvraag? Neem contact met ons op 010 – 848 5 662 of mail ons naar info@powersounds.nl