WIE ZIJN WIJ

Dromen

Powersounds is opgericht door de ambitie en gedrevenheid van een dromer. Een dromer die altijd ernaar heeft gestreefd het beste uit zichzelf te halen. Met een gedreven passie voor muziek hoopt Powersounds anderen bij te kunnen staan in het helpen hun dromen waar te maken.

Als artiest of event organisator bent u afhankelijk van goede apparatuur, maar kunnen de prijzen en gebrek aan kennis vaak een belemmering zijn. Huren is een oplossing, maar los van de vaak hoge huurkosten, loopt men al snel tegen de flexibiliteit in het huren van de apparatuur en de beschikbaarheid daarvan aan.

De backbone van Powersounds

Oprichter Dennie is samen met mede-eigenaren Miquel en Merwin de backbone achter Powersounds. Door samen te investeren in apparatuur en dit door te verhuren, hebben zij ervoor gezorgd dat Powersounds in de loop van de jaren sterk is gegroeid in assortiment. En met dit assortiment hopen zij u als Powersounds bij te staan

Power Your Event!

Oprichter Dennie is samen met mede-eigenaren Miquel en Merwin de backbone achter Powersounds. Door samen te investeren in apparatuur en dit door te verhuren, hebben zij ervoor gezorgd dat Powersounds in de loop van de jaren sterk is gegroeid in assortiment. En met dit assortiment hopen zij u als Powersounds bij te staan.

Wij zijn gespecialiseerd in alles met betrekking tot het opbouwen van evenementen. Hierbij denkende aan:

  • Geluidssystemen, variërend van het opzetten van de boxen tot het regelen van het geluid.
  • Entertainment, met Dj’s die gespecialiseerd zijn in verschillende muziekstijlen tot live muziek met talentvolle entertainers.
  • Complete pakketten, zodat u niet teveel na hoeft te denken over wat u exact nodig moet hebben voor uw evenement.
  • Aankleding, met onder andere Truss constructies en verlichting, verrassend voor zowel u als de feestganger.

Een gemakkelijk proces

De complete verzorging van uw evenement wordt vanaf het begin tot het einde door Powersounds verzorgd voor één prijs! Het doel van Powersounds is om onze klanten te voorzien van een gemakkelijk proces, om zodoende het evenement tot een succes te brengen. Op deze manier hopen wij het gehele proces zo prettig mogelijk voor u te laten verlopen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons gerust een bericht sturen via info@powersounds.nl. Wij helpen u graag met al uw vragen. En hopelijk tot gauw bij uw evenement!