BACKLINE VERHUUR

Powersounds is gespecialiseerd in backline verhuur voor bands en het verzorgen van deze backlines voor de meest uiteenlopende evenementen.

Of het nu gaat om de huur van een gitaarversterker tot het verzorgen van een complete backline installatie. Bij ons bent u aan het juiste adres. Een evenement zonder een stevige, betrouwbare backline is zonde. Daarom staan wij graag voor u klaar om u te voorzien van alle benodigde apparatuur.

U bepaalt zelf hoe uitgebreid u het wilt hebben. Wij hebben gitaar- en basversterkers, complete drumkits en nog veel meer. Wij bieden hiermee een volledige service aan. U kunt de verzorging en het opstellen van de door u gekozen backline op locatie regelen.

Ook het afstemmen van de apparatuur en de instrumenten nemen wij u zo nodig uit handen. Het vervoer van de gekozen speakers en versterkers regelen wij voor u. Zo kan het gehele verhuurproces zo soepel mogelijk verlopen.

Advies voor de backline
Bij Powersounds kunt u terecht voor professioneel advies, als u nog niet zeker weet welke backline het meest geschikt is voor uw specifieke evenement of concert. Zo haalt u gegarandeerd het beste uit uw geluid! U kunt dus gerust met uw vragen en verzoeken bij ons terecht. Samen zorgen wij voor een passende en voordelige oplossing.