Jerry Lewis Ramos

DJ Genre: House/Technohouse

Biografie

Met een frisse blik op het leven en zijn charismatische uitstraling entertaint Gerson Rafael de wereld. Na onder meer door Alain Clark gekozen te zijn om mee te zingen tijdens zijn theatertour en het ontmoeten van zijn grote voorbeelden Tyrese, Ginuwine en Tank, is Gerson Rafael klaar voor de volgende stap in zijn carriere.

Jarenlang zong Gerson in de kerk en volgde hij acht jaar zangles bij Jordy van Toornburg, lid van de zangformatie Adlicious. Met zijn muziek streeft hij ernaar iets bij te dragen aan de wereld. “Ik streef ernaar dat mijn muziek over jaren nog steeds gezongen wordt”, vertelt hij.

Naast zanger is Gerson al tien jaar actief als danser. De stijl “poppin’”, ook wel bekend als de dansende robot, is er een die hij beoefent bij het HipHopHuis in Rotterdam. Met zijn dansvaardigheid nam hij deel aan een groot aantal battles en maakte hij naam in de underground battle scene. Hiermee onderscheidt hij zich, omdat er weinig “poppende” zangers in Nederland actief zijn.

De jonge entertainer gelooft in hard werken. “Zolang je erin gelooft en er hard voor werkt, kun je je dromen waarmaken.” De 24-jarige Gerson Rafael kijkt uit naar de toekomst en hoopt mensen mee te nemen in zijn avontuur.

“Samen met Powersounds hoop ik veel avonturen te beleven en naar mijn dromen toe te werken!”