Verkoopbemiddeling

Speciaal voor horeca ondernemers die bemiddeling zoeken bij de overname van hun bedrijf bieden wij diverse diensten aan.

Promotie van uw bedrijf

Powersounds biedt u de mogelijkheid om uw onderneming op verschillende sociale media platformen (Facebook/Instagram) en websites te promoten zodat u een grotere doelgroep bereikt.

Voordat uw onderneming op de verschillende platformen/sites wordt geplaatst, zullen we onze marketingconsultant uw advertentie laten beoordelen. In overleg met u wordt deze dan zo nodig aangepast.

Uw vraagprijs

Bent u in twijfel over de hoogte van uw vraagprijs? Geen nood!

Voordat we de verkoopactiviteiten starten, kunnen we samen met u de juiste waarde van uw onderneming bepalen. Om tot de juiste waarde te komen, evalueren we de jaarcijfers met uw accountant, doen we onderzoek bij de gemeente, het kadaster en overige instellingen en verifiëren we vraag en aanbod. Op deze manier komen we ten alle tijde tot een gefundeerde waardebepaling van uw onderneming.

Alles wordt voor u geregeld

  • Wij regelen alles voor u van begin tot eind. Het telefonisch contact met potentiële kopers (we verstrekken telefonische informatie op een zeer discrete wijze).
  • Het benaderen van aankopende partijen uit ons persoonlijke portfolio/netwerk.
  • Het begeleiden van de bezichtigingen.
  • Het voeren van de financiële onderhandelingen.
  • Het opstellen van de koopovereenkomst.
  • Het begeleiden bij of het aanvragen van de benodigde vergunningen.

In de tussentijd extra inkomsten generen?

Ondanks het feit dat de markt op het moment aantrekt kan het verkopen van uw onderneming langer duren dan verwacht. Maakt u zich echter vooral geen zorgen!

Terwijl uw onderneming in de verkoop staat, kunnen wij d.m.v. onze website en sociale media platformen uw locatie als dagverhuur  aanbieden aan derden. U moet dan denken aan feesten, partijen, bruiloften etc..

Daarnaast kan powersounds zelf evenementen organiseren op uw locatie. We zorgen dan voor de promotie van de evenementen en tijdens het evenement maken we een livestream waardoor heel Nederland via onze website kan meegenieten van het evenement. De powersounds livestream (zowel op onze website als Instagram en facebook) bereikt op dit moment door het netwerk van onze artiesten/dj’s binnen 24 uur minimaal 5000 kijkers. Deze evenementen zullen zorgen voor een grotere naamsbekendheid en klandizie, dus OMZET!

LET POWERSOUNDS REFRESH YOUR BUSINESS.