Betaal mogelijkheden

Per overschrijving

Bij betaling per overschrijving ontvangt u een factuur. Deze factuur dient u voor uw verhuur periode per bank te betalen. Deze methode is gratis. Powersounds levert de reservering uitsluitend als de betaling volledig is. De betaalgegevens van Powersounds staan hieronder vermeld:

Bank: ABN AMRO Bank Rotterdam
IBAN: NL78 ABNA 0404 7926 69

Pinnen bij afleveren
U kunt via onze mobiele pinautomaat het huurbedrag voldoen bij het afhalen of bij het bezorgen. Dit is ook een gratis betaalmethode.

Contant bij afleveren
Het is ook mogelijk om contant bij het afhalen of bij het bezorgen het bedrag te voldoen.  Wel vragen we u contant en gepast bij ons te betalen

 

Bezorg/Afhaal mogelijkheden

Hoe werkt de bezorgservice? 

Het kost een hoop energie om een evenement op te zetten. Daarom heeft u de optie om uw bestelling tegen een zéér scherp tarief te laten bezorgen en op te halen. De bezorgservice is inclusief een half uur opbouw tijd.

Standaard tarief  ( binnen Rotterdam)

Bezorgen én ophalen (1 locatie) tussen 09.00 – 00.00 € 24,99 excl. 21% btw

Nachttarief:

Bezorgen en ophalen tussen 00.00 – 03.00       € 19,99 excl. 21% btw extra

Bezorgen en ophalen tussen 03.00 – 06.00      € 39,99 excl. 21% btw  extra

Bezorgen en ophalen tussen 06.00 – 09.00      € 59,99 excl. 21% btw   extra

Opbouwkosten:

Wij rekenen € 7,50 excl. 21% btw per 15 min voor het aansluiten van de apparatuur. Deze prijs is exclusief DJ pakketten.

Wij staan 24 uur per dag klaar om uw bestelling af te leveren en op te halen, volledig tot uw dienst! Woont u buiten Rotterdam en wilt u gebruik maken van de bezorgservice, neem dan contact op via info@www.powersounds.nl.

LET OP: Kiest u voor de bezorgservice, dan is de bezorgservice exclusief opbouw en aansluitkosten.

Kan ik mijn bestelling komen ophalen en terugbrengen?

Als u in de gelegenheid bent om uw eigen bestelling af te halen, kan dat op afspraak bij de opslag van Powersounds aan de Van Meekerenstraat 218 te Rotterdam. Hiervoor brengen wij (tijdens kantooruren) geen extra kosten in rekening. Wel vragen wij om een borg van € 50,-. Deze borg krijgt u terug wanneer u de bestelling op tijd retourneert. Komt u niet op tijd bij het terugbrengen van de bezorging dan krijgt u de borg niet terug.